Jeg er 55 år og bor sammen med min mand og datter på 16 år, derudover har vi en søn på 22 år der læser til sygeplejerske.
Jeg er oprindeligt udlært Farvehandler og senere kontoruddannet Sekretær og bogholder.

De sidste 14 år har jeg beskæftiget mig proffesionelt med børn, først som kommunal dagplejer i 4 år og fra 2010 i min egen Annemona som selvstændig børnepasser.

Jeg holder meget af at tage ud i naturen med børnene samt opholde mig i min dejlige have, synge, lege og lave kreative ting med Annemonaerne.

Jeg er derudover medstifter af Foreningen Private pasningsordninger Sjælland, og sidder i bestyrelsen. Foreningen startede 1. november 2011 og vi har 270 medlemmer. Vi samarbejder med søsterforeningerne på Fyn og i Jylland og vi arbejder for at vore medlemmer kan komme på efteruddannelse og førstehjælpskurser.  Vi har i Landssammenslutningen af Foreninger for selvstændige børnepassere samarbejde med politikere på Christiansborg, således at vi kan sikre ens retningslinier for landets private pasningsordninger.

I min fritid går jeg til korsang en gang om ugen i Slaglsunde voksenkor, det er som balsam for sjælen -og efter at ha sunget sammen med andre skønnne mennesker, går jeg altid derfra glad i låget.

Jeg går lange ture i skoven og i vores skønne natur sammen med min mand for at holde mig i form.