Helle Bøje-Hansen 2020-05-13

I 2018 stod vi som forældre overfor det svære valg at skulle vælge et perfekt sted for vores datter at blive passet – og lykken ville det at vi ”væltede” ind hos Lone. Vi blev mødt af Lone og hendes familie, som stod med åbne arme, og min datter kravlede allerede rundt i hele huset inden vi fik taget skoene af😊.

Alt hos Lone er på børnenes premisser, hvad har de hver især brug for – lige netop den dag. Og Lone er simpelthen så skarp til at læse barnet, og tilbyde de perfekte rammer (fyldt med kærlighed). Hun knuselsker simpelthen hvert eneste barn, som er hos hende.

Som mor kan jeg med hånden på hjertet sige, at min datter har fået den aller bedste start væk fra mor og far, og jeg vil til en hver tid anbefale Lone!  

De kærligste hilsner fra Sonjas mor og far.

Susanne Kristensen 2020-02-13

Lones private pasningsordning Annemona har simpelthen været det bedste valg for os og den bedste start på pasninglivet udenfor hjemmet. 

Vores Sara har været en del af Annemonaerne fra august 2017 til august 2019. 
Lone giver børnene masser af tryghed, kærlighed, nærvær, omsorg, masser af oplevelser, læring og udvikling. 

De lærer bla. hvordan man er sammen med andre børn, at hjælpe hinanden og at være sammen med større børnegrupper.  Musik, sang og motorik er en stor del af hverdagen, og det er en fornøjelse at se hvordan ungerne bare trives i det og udvikler sig gennem det. Sara har fået masser af selvtillid og et rigtig godt sprog også bedre end jævnaldrende.
 
Lone og hendes familie har indrettet en  fantastisk have, med alt hvad børnene kunne ønske sig. Og hvis der ikke lige er en stor vandpyt at hoppe i, så laver Lone den også gerne med haveslangen. Her er tid til børnene, tid til hygge, masser kram, tid til leg, skæg og ballade.
 
Hos Lone er hele familien velkommen, så da lillesøster Maya meldte sin ankomst, var der ingen tvivl om, at hun også skulle ned til Lone. Så hun overtog Saras plads i august 2019 og skal heldigvis være der indtil 2021.
  
Det er fantastisk at kunne aflevere sit barn med god samvittighed, tage på arbejde og vide at børnene har det fantastisk. Sara spørger stadig hver uge, om hun kan komme ned til Lone. Det kan hun heldigvis stadig ind i mellem. 
 
De kærligste og varmeste anbefalinger herfra Nicolaj og Susanne.💕

Linda Holleriis Lassen 2019-02-13

Vores Emma har været en del af Lones pasningsordning fra februar-2017 til februar-2019
Emma kunne ikke have fået en bedre og tryggere start på livet uden for hjemmets 4 vægge; Lone har formået at give hende både omsorg, tryghed og masser af viden - bl.a. om, hvordan man indgår i et fællesskab med sine venner i gruppen og hvordan man hjælper hinanden og er en god ven.
Emma har også lært at trives i- og med naturen; Lones dejlige have har dannet gode, trygge rammer for masser af leg, motorisk udvikling samt forståelse for, hvor fx frugt og bær lige kommer fra (mums!)
Desuden har tiden som annemona gjort Emma til en musikglad og sprogligt dygtig pige - hun har sammen med de andre børn fået lov at deltage i masser af sang og leg og udviklet sit sprog og i det hele taget evnen til at kommunikere med både ligesindede venner og voksne på en rigtig god måde.

Det har været fantastisk at se, hvordan dagene som annemona hos Lone har været med til at forme og danne et fornuftigt og empatisk lille menneske - der nu er kommet videre i børnehave.
Vi ser allerede frem til at kunne starte Emmas lillesøster op i annemona-ordningen, når hun en gang skal påbegynde pasningslivet - vi kunne ikke forestille os et bedre sted at begynde!

De bedste hilsner fra Marc og Linda

Signe Mørk Sørensen 2018-05-23

Vores søn var så heldig at blive passet hos Lone indtil han skulle i børnehave. Vi har hver eneste dag været helt trygge ved at han skulle tilbringe dagen i Lones omsorgsfulde og rummelige hjem. En hverdag hos Lone byder på masser af omsorg og tryghed for hvert enkelt annemona, men også på sjov og fjollede lege, sang og dans, læring og udvikling og ikke mindst Lones glæde og engagement for hendes job som selvstændig børnepasser. Vores dreng har fået rigtig mange positive ting med fra sin hverdag hos Lone. Naturligvis skal også nævnes Lones familie, som ligeledes inviterer børnene ind i deres hjem, om det enten er bærjagt i haven, fjollede lege med masser af grin eller knus og kram, når der er brug for det.

Vi kan helt bestemt give de varmeste anbefalinger herfra.

Anne Marie Caspersen 2017-10-01

Kære Lone

De andre gange vi har haft en lille pige der skulle videre for at blive en skovtrold, har vi med fortrøstning kunne sige på gensyn. På gensyn til mere af det gode børneliv her hos dig Lone, og hos din dejlige familie. Så vi må sige, at det er altså tungt denne gang, men vi håber alligevel på en masse skønt samvær fremover.

Rose har talt en masse om, at så skal hun ikke længere forbi Lone hver dag, men vi har forsikret hende, og også os selv om at det ikke er et farvel.

Det kan ikke siges nok, hvor taknemmelige vi er over at du har øset omsorg og kærlighed ud over vores børn de sidste 6 år.

De kærligste hilsner Daniel, Anne Marie, Rose, Silke og Esther

Malene Kirkegaard 2017-05-04

Vi har haft Pernille i annemona i 1,5 år. Vi valgte privat pasningsordning for at få en blid start på pasningen og det var et godt valg. Lone formår at give børnene tryghed, oplevelser og kærlighed. Hun passer dem som var det egne børn. Samtidig har hun fokus på deres selvstændighed og udvikling. Så de blomstrer op. Og ja: Pernille spørger efter Lone flere gange hver weekend. Hun er bare så glad for at gå der. Varme anbefalinger fra os!

Det var hele turen til Slagslunde fra Ganløse værd ❤

Karinda Ristic 2016-11-05

Ruby joined Lone's daycare for 6 months and during this time she absolutely thrived. She adores her and all the other children. When I stop in front of Lone´s house in the morning to drop her off, she literally starts laughing from happiness. I can highly recommend Lone looking after your baby toddler. She is very caring and loving. it's the perfect environment for your child to be while you are at work...it is like being home away from home. I also have to mention that we are an expat family from South Africa and Lone made a huge effort to speak english to us and help Ruby adjust to our life in Denmark. I can not thank her and her family enough! They have been such a blessing to us and especially to Ruby.

Louise Fog 2016-01-29

Sofia startede som en lille Annemona i 2011, til hun skule i børnehave.

Vores lille pige fik den bedste, mest rolige og familiære start på livet væk fra sine trygge hjemlige omgivelser.

Lone og resten af familien var en ekstra familie for vores barn, og det har altid været trygt og rart at komme i dagplejen.

Sofia er nu 5 år, starter i skole til sommer, men spørger stadig til sin Lone, og elsker at må komme på besøg og lege hos "sin" Lone

Vh. Louise og Morten

Louise Speiermann 2015-09-22

Lilli er det 3. Og sidste barn, jeg har haft i pasning hos Lone. Hvis jeg skulle have flere, ville jeg også vælge Lone.

Selvom det er lang tid siden, at mine drenge Marcus og Oliver, har været i dagpleje, nyder de stadig at komme på besøg hos Lone og resten af familien. Børnene bliver en del af familien. Og jeg nyder hver dag, når Lilli smider mig ud, for nu er det altså Lonetid! Børnene får en tryg hverdag og en stille og rolig intruduktion til at skulle passes/institutionslivet. Det er tydeligt at børnene føler sig hurtigt hjemme. Dans, rytmik, havehygge og lange gåture bringer glæde hos min datter. Tak Lone og co, for endnu en dejlig dagplejetid. Er sikker på at Lilli kommer til at savne sin Nona.

Ann Britta Persson 2014-09-18

Kære søde Lone

Vores søn Valentin går nu på sit andet år hos dig (desværre for så nærmer afskeden sig også....) men at vælge dig som dagplejemor for vores søn er det bedste valg, vi kunne ha foretaget. Vi har aldrig været i tvivl om, at han skulle i dagpleje, men vi frygtede, at valget ville blive svært, for det er en stor udfordring at aflevere sit barn. Men fra første møde med dig, var vi ikke i tvivl. Du, din familie og dit hjem er som skabt til børn. Imødekommende, børnevenligt og kærligt. Blot ved at observere Valentin både ved aflevering og afhentning, er man ikke i tvivl om, at han stortrives hos sin Lone. Der er en god blanding af leg, sjov, put og kram. Kan man ønske sig mere, når det er det bedste, man ved? Og så er haven og dyrene jo også et hit. Æbletyven elsker jeres æbletræ - og de skønne bær i haven, som han kan plukke.

Som forældre er det skønt at kunne gå på arbejde med god samvitighed, og se, at du elsker at være sammen med dem. Det være sig rytmik, bio-tur, gå-ture, naturlegepladser, ZOO eller besøg hos andre børn. Dét at man kan mærke dit engagement og at du giver dem så mange lærerige oplevelser og dit rolige og kærlige sind (som samtidig sætter grænser for vores børn, for det er også nødvendigt) er guld værd og vil helt sikkert give Valentin en god ballast til livet fremover.

Og så bliver jeg nødt til at nævne et par andre ting, som vi sætter stor pris på: Din fleksibilitet er fantastisk (og skal selvfølgelig gå begge veje), og vi elsker at modtage billeder og videoer af vores dejlige unge og de andre annemonaer. Dem har jeg brugt megen tid på at kigge på, og det er et stort privilegium at være med i sin søns hverdag.

Lone, vi sætter helt enormt stor pris på dig. Valentinos elsker uden tvivl sin Lone, og vi vil nyde det sidste år, inden han skal videre. Men du slipper jo nok ikke helt for ham, for han vil helt sikkert savne dig - og det vil vi også. Du og din familie har åbnet jeres hjem op for vores lille familie :-)

Vi ville uden tvivl vælge dig igen, hvis det blev aktuelt.

Kærlige hilsner og knus

Per og Ann

Sabrina Flyckt 2014-09-17

Kære Lone

Vores Isabella har været i dine kyndige hænder siden maj måned, og vi kunne ikke ha fundet et bedre sted til hende. Isabella som er en lidt reserveret pige, var en kamp at køre ind, og vi havde aldrig troet hun ville blive rigtig glad for at blive passet.

Men der tog vi fejl! Isabella ELSKER sin Lone, Lones boller og Lones hygge. Hun er tydeligvis helt tryg ved dig, og du er hendes reservemor uden tvivl. Det er en absolut fornøjelse at aflevere Isabella om morgenen når det er med et smil, "velkomstkomiteen" bestående af 4 andre og dejlige børn.

Vi kan se hvordan du formår at skabe et hjem for de små mens vi er på arbejde. De indgår som en del af din familie og hverdag på en helt naturlig måde, og kærligheden mellem dig og de små er ikke til at tage fejl af. Vi sætter stor pris på den omsorg du altid yder vores datter, det ekstra hensyn du har til en pige med et særligt temperament og sind og ikke mindst vi har set vores pige forvandlet til den gladeste lille unge

Heidi Ravnsmed 2014-03-17

Kæreste Lone

Vores datter Anna, var en del af din dagpleje fra den 1. marts 2011 til og med den 31. marts 2013.

Det har været 2 fantastiske år, hvor vi har set hende udvikle sig fra en knap 1-årig, der så småt var begyndt at gå til at være en veltalende, klog, kærlig og helt igennem fantastisk lille selvstændig pige! Vi har været super glade for at Anna fik muligheden for at blive passet hos dig og vi har som familie altid følt os velkommen i dit hjem. Du har været som en ekstra mor for Anna, så betænksom og kærlig- fra billederne du sendte om morgenen når jeg var kørt fra en (heldigvis meget sjældent) ked af det lille pige, der viste en storsmilende prinsesse med en af dine lækre boller i hånden til de mange ture I har været på. Anna har elsket dem alle og især teaterturene vakte jubel. Tak for at du har givet hende så mange dejlige oplevelser! Vi har altid følt os trygge ved at aflevere Anna hos dig om morgenen og vi har altid fået en glad pige hjem om eftermiddagen. Turene med Peter ud i Jordbær-og hindbærbedene var også et hit hos vores lille madøre J Og noget vi stadig taler om! Selvom det nu er næsten et år siden Anna stoppede hos dig, taler hun stadig ofte om ”sin” Lone og spørger tit til, hvornår vi skal besøge dig igen. Dette må bestemt være det ultimative bevis på, at hun har ELSKET at være hos dig. Tusinde tak for at du stadig gerne vil have besøg af hende til hygge og leg! Du vil for altid have en plads i Annas hjerte er jeg helt sikker på-og bestemt også i hendes forældres!

Kærlig hilsen

Thomas og Heidi

Rikke Zornig Zobbe 2014-01-14

Kære Lone

Vores søn Christian blev passet af dig i efteråret 2013, hvorefter vi desværre måtte tage tilbage til Schwiz. Det var en så stor fornøjelse at se hvor glad vores søn var for at være hos dig. Han stortrives med dig, de andre børn, dyrene hos dig og din familie. Det var dejligt at aflevere ham, og vide at deres lille basse har det godt, og er i gode hænder, og det var han hos dig. Vi kan kun varmt anbefale dig til andre. Og skulle vi flytte hjem igen og få en lille basse til, så er du den første jeg ville spørge om pasning hos.

Du er et fantastisk menneske så betænksom, og børnene stortrives hos dig. Tusinde tak og de varmeste anbefalinger fra vores side.

Mange knus og tanker

Christian, Anders & Rikke Zornig Zobbe

Anne Marie og Daniel 2012-09-13

Kære Lone

Hvor har vi været glad for at have Rose hos dig, du og din familie har mødt os med åbne arme.

Det har været en stor tryghed og glæde at skulle aflevere vores barn et sted, hvor vi ved, at hun er tryg og oplever ægte nærvær, omsorg og et sådan engagement i ens barn, at man som forældre bliver helt rørt. At have haft Rose i dit hjem med ro, oplevelser og oprigtig varme, knus og kram og opleve hvordan hun vokser af dit nærvær er enhver forældres drøm. Og så er vi bare så taknemmelige for, at der er plads til lillesøster Silke, så vi igen skal ses dagligt, og så hun også kan nyde godt af din pragtfulde dagpleje. At Rose så ofte taler om dig og din familie er også et kæmpe vidnesbyrd om, hvad du betyder for hende og du kan tro vi glæder os til januar!

De kærligste hilsner

Anne Marie og Daniel 

Martin 2011-05-06

Hej Lone

Vi har lige siddet her og læst om jeres ”dagplejens dag” det lyder som om det har været en rigtig god dag og et super arrangement! Vores lille Sara har jo nu været annemona i 3 mdr. og hvor er det gået godt – det er altid dejligt at aflevere et barn der er glad for at komme over i dine arme og ikke ked af det når vi går.

Vi sætter stor pris på dit arbejde og din omsorg for Sara og Selma som stadig engang i mellem vil gå i dagpleje igen.

Mange hilsner

Martin

Lea Bjerre Schmidt 2010-09-01

Kære Lone

Vi er så glade for at du har plads til Sara fra januar 2011. Hun glæder sig til at få en lige så god tid hos dig som vores største pige Selma har haft det.  Det er altid hyggeligt at komme og aflevere børn hos jer- og vi kan begge mærke at dagpleje konceptet er det bedste for vores unger.

Og Selma savner dine boller og jer og jeg får hele tiden besked på at vores leverpostej er den forkerte og mine boller ikke er lige så gode som dine. puhaa du er en svær en at skulle leve op til… Kh. Lea og Co.

Alma Lynge 2010-08-31

Hej Lone

Sikke en flot hjemmeside du har og sikke nogle skønne børn du har billeder af. Dejligt at se.

Jeg må i den forbindelse lige nævne hvor glade vi har været for at Gustav var hos dig. Du har en helt fantastisk måde at tage ham på, og vi har altid været glad og trygge når han blev afleveret.

Gustav har i det hele taget følt sig rigitg godt hjemme i din familie og han stråler stadig når han møder dine børn i Slagslunde.

1000 tak for den gode tid du har givet ham.

Knus fra Alma

Louise Speiermann 2010-08-16

Det er anden gang jeg har et barn i dagpleje hos Lone, igen fordi hun altid skaber de trygge rammer, som børn har behov for. Begge mine drenge har altid haft det rigitgt godt hos hende. Oliver, som er hos Lone nu, er lige som sin bror var, meget glad og tilfreds, både når jeg afleverer og henter igen. Jeg har aldrig været i tvivl om at Lone var det helt rigtige valg for mine drenge og har aldig været ked af at aflevere dem om morgenen, når man ved at de elsker at være der.

Tak Lone fordi du er så god ved mine drenge 🙂