I vinterhalvåret går vi i legestue i Hallen under Ølstykke bibliotek. Vi synger, leger og har madpakker med. Vi afholder fælles arrangementer som fastelavn, påske og halloween. laver kreative ting og øver motorikken. Derefter går turen hjem til Slagslunde hvor børnene sover middagslur.

Op i æbletræet

Motoriske udfordringer

Bærtyve på spil

Spiser frugter I køkkenhaven

Regnvejr

Hoppe i vandpytter

Udeleg

Frisk luft er sundt for børn. Så vi forsøger at komme så meget ud som muligt, børnenes alder taget i betragtning.

Æbler til saft og grød

Æbler til saft og grød

Vi samler kogler og bær om efteråret.  Børnene laver dekorationer o.lign. af høsten. Vi koger grød af frugten til fryseren. Her er børnene med til at skære æbler ud. Så har vi dejlig mos til at putte på havregrøden.

Tur til Zoo

Tur til Zoo

Vi er sammen med andre selvstændige børnepassere 1-2 gange om ugen. Et par gange om året tager vi på tur til ZOO og eller Den blå planet, hvor jeg har årskort til. Derudover også til Grandtoftegård og i skoven samt på teatertur hvis børnene er store nok.

Telttur

Telttur

Om sommeren går vi f.eks. i skoven med madpakker eller ned til Buresø og sopper. Vi besøger også naturlegepladser og sover måske middagslur i telt.

Rødbedehøst

Rødbedehøst

I sommerperioden høster vi havens frugt og grønt samt hyldeblomst og mælkebøtter til saft. Om efteråret samler vi rabarber, bær og æbler til saft, grød og kager 

Er der sne, har jeg fået en speciellavet "børnekælk" med 4 pladser, som børnene elsker!

Del siden